Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Aktiebolag som heter Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1960-12-30 så har Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag varit registrerat. Idag är Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag så kan ni göra det på 0513-17500.

Bolaget skall driva fotolaboratorium jämte försäljning av fotoartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Winbo, Curt Arvid som är född 1953 och har titeln VD, Winbo, Curt Arvid som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Winbo, Jan Olle som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Winbo, Per Stefan Arvid som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Winbo, Curt Arvid .

Västsvenska Fotolaboratoriet Aktiebolag har 556076-0786 som sitt organisationsnummer.