Berts Transport

Västra Götalands län

Information

551020-XXXX är organisationsnummer för bolaget Berts Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berts Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Berts Transport finns i.

Berts Transport har varit registrerat sedan 2000-12-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Berts Transport så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Berts Transport är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Berts Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berts Transport så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva transport och entreprenadverksamhet såsom grävning , schaktning, rörläggning, taxi jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Berts Transport och det är Boqvist, Bert Gunnar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,