Davidssons Måleri

Västra Götalands län

Information

541110-XXXX är organisationsnummer för företaget Davidssons Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Davidssons Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Davidssons Måleri finns i.

Davidssons Måleri har varit registrerat sedan 1980-02-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Davidssons Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Davidssons Måleri är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Davidssons Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Davidssons Måleri så kan ni göra det på telefon genom 033-264398 eller genom brev på följande adress:

Målerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Davidssons Måleri och det är Davidsson, Göte Morgan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Davidsson, Kerstin Irene som är född 1954 och har titeln Prokurist,