Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik

Västra Götalands län

Information

Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik är en verksamhet som finns i Herrljunga. I Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Häggsjö, Björn Valdemar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik på telefon 0513-12641.

Hovslageri, handel med djurfoder och hästsportsutrustning samt därmed förenlig verksamhet

Idag är Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik av bolagstypen Enskild firma.

Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik så är det följande:

Häggsjö Hovslageri & Gårdsbutik har 540111-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.