Svantessons Bil & Maskin

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Herrljunga och Svantessons Bil & Maskin är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svantessons Bil & Maskin är ett av dem. Statusen för Svantessons Bil & Maskin är att Bolaget är aktivt.

Svantessons Bil & Maskin är ett Enskild firma och skapades 1991-03-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svantessons Bil & Maskin ska trivas.

Svantessons Bil & Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparation av bilar och maskiner samt handel med reservdelar och maskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svantessons Bil & Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Svantessons Bil & Maskin och det finns flera verksamheter som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Svantessons Bil & Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0513-21476.

.

De som är på något sätt har med Svantessons Bil & Maskin är Svantesson, Bengt Erik Oskar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svantessons Bil & Maskin har 531011-XXXX som sitt organisationsnummer.