A.P. Hugg & Såg

Västra Götalands län

Information

500916-XXXX är organisationsnummer för företaget A.P. Hugg & Såg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.P. Hugg & Såg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som A.P. Hugg & Såg finns i.

A.P. Hugg & Såg har varit registrerat sedan 1995-03-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.P. Hugg & Såg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

A.P. Hugg & Såg är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för A.P. Hugg & Såg är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.P. Hugg & Såg så kan ni göra det på telefon genom 0513-10254 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkning, röjning, plantering.

Det finns olika personer som har en koppling med A.P. Hugg & Såg och det är Petersson, Anders Peter som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,