CeHås Stickotek, Christina Hassmer

Västra Götalands län

Information

CeHås Stickotek, Christina Hassmer hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där CeHås Stickotek, Christina Hassmer finns. I Herrljunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. CeHås Stickotek, Christina Hassmer tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. CeHås Stickotek, Christina Hassmer har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CeHås Stickotek, Christina Hassmer så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

CeHås Stickotek, Christina Hassmer har idag 490513-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CeHås Stickotek, Christina Hassmer

Maskinstickning samt handel med garn och presentartiklar.

I CeHås Stickotek, Christina Hassmer så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hassmer, Rita Christina som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hassmer, Kent Lennart som är född 1948 och har titeln Prokurist, .