Ersåsens Gårdsbageri

Västra Götalands län

Information

Ersåsens Gårdsbageri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Ersåsens Gårdsbageri finns. I Herrljunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ersåsens Gårdsbageri tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Ersåsens Gårdsbageri har haft sedan 1995-01-01. Ersåsens Gårdsbageri har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ersåsens Gårdsbageri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0513-60055.

Herrljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Ersåsens Gårdsbageri har idag 460917-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ersåsens Gårdsbageri

Tillverkning och försäljning av bröd.

I Ersåsens Gårdsbageri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Birgitta Linnea som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .