J-L Produkter, Jan Lidborg

Västra Götalands län

Information

440331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J-L Produkter, Jan Lidborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J-L Produkter, Jan Lidborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som J-L Produkter, Jan Lidborg finns i.

J-L Produkter, Jan Lidborg har varit registrerat sedan 1987-05-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J-L Produkter, Jan Lidborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

J-L Produkter, Jan Lidborg är och det finns flera verksamheter i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för J-L Produkter, Jan Lidborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med J-L Produkter, Jan Lidborg så kan ni göra det på telefon genom 0513-23153 eller genom brev på följande adress:

Produktion och försäljning av industriprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med J-L Produkter, Jan Lidborg och det är Lidborg, Jan Evert som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,