HobbySweden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969720-0039 är organisationsnummer för företaget HobbySweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HobbySweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Herrljunga som är den kommunen som HobbySweden Handelsbolag finns i.

HobbySweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HobbySweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HobbySweden Handelsbolag är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för HobbySweden Handelsbolag är följande:
Tecknas av Patrik Gunnarsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med HobbySweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5087514 eller genom brev på följande adress:
Bogared Staradamm 1, 524 96, Ljung

Import och försäljning av hobbyprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med HobbySweden Handelsbolag och det är Gunnarsson, Kent Patrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Robert som är född 1972 och har titeln Bolagsman,