Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

964000-1757 är organisationsnummer för företaget Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Herrljunga som är den kommunen som Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag finns i.

Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag har varit registrerat sedan 1971-06-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0513-10053 eller genom brev på följande adress:
Storg. 16, 524 30, Herrljunga

Rörläggeri inom VVS-branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Värme & Sanitet, Paulsson & son Handelsbolag och det är Paulsson, Claes Arne som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Paulsson, Stig Arne Elon som är född 1937 och har titeln Bolagsman,