Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag är ett bolag som finns i Herrljunga. I Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Inga Gun-Britt som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Johansson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sven Roland som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag på telefon .

Begravningsbyrå.

Idag är Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Wallgrens Begravningsbyrå Eftr. Handelsbolag har 916898-3063 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.