Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Konsultation inom video, foto, ekonomisk konsultation, uppfödning, tävling samt beridarverksamhet ridhästar, hovslageri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Herrljunga så är Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Herrljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Herrljunga och i Västra Götalands län. Redan 1986-12-29 så skapades Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

916893-3456 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Herrljunga.

Just nu är Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0513-12641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Team Häggsjö T.L.B Kommanditbolag är Häggsjö, Björn Valdemar som är född 1954 och har titeln Komplementär, Häggsjö, Therese Maria som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, Korpås, Linda Elisabeth som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, .