Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag är en verksamhet som finns i Herrljunga. I Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Erik Svante som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Hans Torbjörn som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag på telefon .

Sågning, hyvling och försäljning av trävaror samt mekanisk verkstad.

Idag är Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Erikssons Trä och Maskin Handelsbolag har 916891-7251 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.