J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag finns. I Herrljunga så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag har haft sedan 2007-01-18. J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergdalen 2, 524 91, Herrljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-4144447.

Herrljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag har idag 916832-6206 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag

Golvavjämning och markarbeten. Allt inom bygg.

I J.L. Golv och Byggservice Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Leif Bertil Peter som är född 1961 och har titeln Komplementär, Lindberg, Johnny Leif som är född 1983 och har titeln Kommanditdelägare, .