Hårboden Herrljunga Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Hårboden Herrljunga Handelsbolag är en verksamhet som finns i Herrljunga. I Hårboden Herrljunga Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlberg, Ann Christine som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Ekman, Britt-Marie Irene som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hårboden Herrljunga Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hårboden Herrljunga Handelsbolag på telefon 0513-12402.

Hårvård samt därmed förenlig handel.

Idag är Hårboden Herrljunga Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hårboden Herrljunga Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hårboden Herrljunga Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Hårboden Herrljunga Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hårboden Herrljunga Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hårboden Herrljunga Handelsbolag har 916567-6785 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.