Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a.

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Ekonomisk förening som heter Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a.. Det finns flera bolag som liknar Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1944-01-21 så har Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. varit registrerat. Idag är Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. och det finns fler bolag som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. så kan man gör det genom att posta ett brev till Kringelv. 11, 524 92, Herrljunga. Vi ni istället prata med Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. så kan ni göra det på 0513-30071.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva folkets park rörelse.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ekman, Barbro Ingegerd som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rothlin, Lisbeth Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tordenfeldt-Grafö, Inga Angelika som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ingemarsson, Marjo Hannele som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kvalnes, Jan-Erik Oddleif som är född 1964 och har titeln SuppleantTaws, Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Ekman, Barbro Ingegerd -Rothlin, Lisbeth Marie .

Fåglaviks Folkets Parkförening u.p.a. har 764000-0530 som sitt organisationsnummer.