Pizza House i Herrljunga

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Herrljunga och Pizza House i Herrljunga är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Pizza House i Herrljunga är ett av dem. Statusen för Pizza House i Herrljunga är att Bolaget är aktivt.

Pizza House i Herrljunga är ett Enskild firma och skapades 2005-06-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Pizza House i Herrljunga ska trivas.

Pizza House i Herrljunga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16. I Herrljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och gatukök.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pizza House i Herrljunga är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16.

Idag är Pizza House i Herrljunga och det finns flera företag som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Pizza House i Herrljunga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-624001.

.

De som är på något sätt har med Pizza House i Herrljunga är Ayhan, Yusuf som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pizza House i Herrljunga har 751102-XXXX som sitt organisationsnummer.