Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716447-7528.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 033-417625.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Kvarnen i Herrljunga så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Ceric, Rifet som är född 1962 och har titeln Suppleant , Naumburg, Nils Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant , Saracevic, Hakija som är född 1956 och har titeln Suppleant . Strömbom, Stig Gunnar Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalas, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.