Marie's Klippverksta'n

Västra Götalands län

Information

Marie's Klippverksta'n hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Marie's Klippverksta'n finns. I Herrljunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Marie's Klippverksta'n tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Marie's Klippverksta'n har haft sedan 1995-01-01. Marie's Klippverksta'n har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Marie's Klippverksta'n så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0513-50330.

Herrljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Marie's Klippverksta'n har idag 710321-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Marie's Klippverksta'n

Frisörverksamhet.

I Marie's Klippverksta'n så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Anna Marie Birgitta som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .