Maria Karlssons Fyndbod

Västra Götalands län

Information

700411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Maria Karlssons Fyndbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maria Karlssons Fyndbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Maria Karlssons Fyndbod finns i.

Maria Karlssons Fyndbod har varit registrerat sedan 2006-11-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maria Karlssons Fyndbod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Maria Karlssons Fyndbod är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Maria Karlssons Fyndbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maria Karlssons Fyndbod så kan ni göra det på telefon genom 0513-51050 eller genom brev på följande adress:

Handel med sockar och kläder samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av kaffe.

Det finns olika personer som har en koppling med Maria Karlssons Fyndbod och det är Karlsson, Eva Maria Eun-Sil som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,