Västsvensk Svets & Industrimontage

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Enskild firma som heter Västsvensk Svets & Industrimontage. Det finns flera verksamheter som liknar Västsvensk Svets & Industrimontage i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Västsvensk Svets & Industrimontage är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-06 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2009-08-05 så har Västsvensk Svets & Industrimontage varit registrerat och sedan 2005-10-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Västsvensk Svets & Industrimontage och det finns fler verksamheter som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Västsvensk Svets & Industrimontage så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Västsvensk Svets & Industrimontage så kan ni göra det på 070-3032020.

Svets och industrimontage.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöberg, Gretel Annelie Kristina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Västsvensk Svets & Industrimontage har 690430-XXXX som sitt organisationsnummer.