Fotvårdssalongen Mitt-i-city

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Herrljunga och Fotvårdssalongen Mitt-i-city är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fotvårdssalongen Mitt-i-city är ett av dem. Statusen för Fotvårdssalongen Mitt-i-city är att Bolaget är aktivt.

Fotvårdssalongen Mitt-i-city är ett Enskild firma och skapades 2003-05-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fotvårdssalongen Mitt-i-city ska trivas.

Fotvårdssalongen Mitt-i-city är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Herrljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fotvård, manikyr och vaxning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotvårdssalongen Mitt-i-city är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Fotvårdssalongen Mitt-i-city och det finns flera bolag som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Fotvårdssalongen Mitt-i-city så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0513-10340.

.

De som är på något sätt har med Fotvårdssalongen Mitt-i-city är Råkeberg, Siv Helén som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fotvårdssalongen Mitt-i-city har 680316-XXXX som sitt organisationsnummer.