Tuacultura

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Enskild firma som heter Tuacultura. Det finns flera bolag som liknar Tuacultura i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tuacultura är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-02-07 så har Tuacultura varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Tuacultura och det finns fler bolag som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Tuacultura så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tuacultura så kan ni göra det på 033-264030.

Handel och produktion av ekologiska, färska och förädlade grönsaker, frukt och bär, hantverk, café, uthyrning av lägenhet och produktionslokal, jordbruk, trädgårdsservice, konsultverksamhet för småföretagare och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hurtig Wigforss, Tua Johanna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tuacultura har 670425-XXXX som sitt organisationsnummer.