Firma Nickes Bowling & Café

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Herrljunga och Firma Nickes Bowling & Café är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Nickes Bowling & Café är ett av dem. Statusen för Firma Nickes Bowling & Café är att Bolaget är aktivt.

Firma Nickes Bowling & Café är ett Enskild firma och skapades 1988-07-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Nickes Bowling & Café ska trivas.

Firma Nickes Bowling & Café är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bowlinghall och cafeteria.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Nickes Bowling & Café är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Firma Nickes Bowling & Café och det finns flera verksamheter som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Firma Nickes Bowling & Café så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0513-51160.

.

De som är på något sätt har med Firma Nickes Bowling & Café är Andersson, Roger Niclas Vincent som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Nickes Bowling & Café har 640626-XXXX som sitt organisationsnummer.