Michaels Maskinservice Herrljunga

Västra Götalands län

Information

640530-XXXX är organisationsnummer för bolaget Michaels Maskinservice Herrljunga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michaels Maskinservice Herrljunga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Michaels Maskinservice Herrljunga finns i.

Michaels Maskinservice Herrljunga har varit registrerat sedan 1998-08-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michaels Maskinservice Herrljunga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Michaels Maskinservice Herrljunga är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Michaels Maskinservice Herrljunga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Michaels Maskinservice Herrljunga så kan ni göra det på telefon genom 0513-20024 eller genom brev på följande adress:

Service, reparation och försäljning av trädgårdsmaskiner, motorsågar och tillhörande utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Michaels Maskinservice Herrljunga och det är Svensson, Michael Sven Conny som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,