Norra Säms Champinjonodling

Västra Götalands län

Information

631220-XXXX är organisationsnummer för företaget Norra Säms Champinjonodling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norra Säms Champinjonodling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Norra Säms Champinjonodling finns i.

Norra Säms Champinjonodling har varit registrerat sedan 1990-10-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Norra Säms Champinjonodling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Norra Säms Champinjonodling är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Norra Säms Champinjonodling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norra Säms Champinjonodling så kan ni göra det på telefon genom 0322-14177 eller genom brev på följande adress:

Odling och försäljning av champinjoner samt handel med odlings- tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Norra Säms Champinjonodling och det är Källman, Hans Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,