Råkeberg Bygg & Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Råkeberg Bygg & Entreprenad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Råkeberg Bygg & Entreprenad finns. I Herrljunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Råkeberg Bygg & Entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Råkeberg Bygg & Entreprenad har haft sedan 1997-01-01. Råkeberg Bygg & Entreprenad har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Råkeberg Bygg & Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0513-20061.

Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Råkeberg Bygg & Entreprenad har idag 631206-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Råkeberg Bygg & Entreprenad

Byggverksamhet samt entreprenadarbeten inom jord- och skogsbruk.

I Råkeberg Bygg & Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Råkeberg, Arne Ingvar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .